Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánóvodák - Budapest képes leírás - Óvoda.tlap.hu
részletek »

Magánóvodák - Budapest - Óvoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ovoda.tlap.hu » Magánóvodák - Budapest
Keresés
Találatok száma - 19 db
Angol óvodáról szülőknek

Angol óvodáról szülőknek

A legmeghatározóbb kor az első 6 év egy idegen nyelv elsajátításához.Ehhez ad segítséget az angol nyelvű óvoda, ahol nem csak a nyelv elsajátítására fordítanak gondot, hanem a gyermek személyiségére, testbeszédére, önállóságra nevelésre is oda figyelnek. Önbizalmát is fejlesztik a gyerekeknek, a magasan képzett pedagógusok.

Bajusz Banda Családi Napközi és Leckeklub

Bajusz Banda Családi Napközi és Leckeklub

A Bajusz Banda Családi Napközi egyik része olyan magán bölcsőde és magán óvoda is egyben, mely csana rendszerben látja el a gyerekeket 1-5 éves korig, másik része pedig egy tanulószoba, azaz leckeklub, ahová a 7-12 éves korig várjuk a nebulókat. Gyermekek napközbeni ellátása - a törvény szerint ezt csináljuk. Szerintünk pedig egy imádnivaló helyet, ahol jó lenni és lehet jókat enni, ahol a szeretet mindenkit utolér az odafigyelés pedig plafonig ér, ahol akkor is tanulunk mikor játszunk és akkor is játszunk amikor tanulunk, ahol puha meleg az álom és a friss levegőn télen-nyáron, hóban-hőben szaladgálunk.

Belvárosi Picurka magánbölcsöde,magánóvoda,családi napközi Budapest V. VI.

Belvárosi Picurka magánbölcsöde,magánóvoda,családi napközi Budapest V. VI.

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy kis létszámú ,családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Belvárosi Picurka Bölcsőde,Óvoda és Napköziben,1 évestől-6 éves korig. KISLÉTSZÁMÚ CSOPORT!! Kislétszámból adódóan mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hajduné Kovács Ildikó (06-20) 266-6475 Hívja Őt bizalommal! picurka@picurkacsana.hu Látogassa meg weblapunkat: www.pompomovi.hu Belvárosi Picurka hogy gyermekét jó helyen tudja!

Bp.II. - Pinokkió Magánóvoda

Bp.II. - Pinokkió Magánóvoda

A Pinokkió Magánóvoda vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy a nyugodt, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő gyerekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek. Az óvoda a fenti légkört a személyzet legteljesebb odafigyelésével, szeretetével és szaktudásával (szívvel és szakértelemmel), a csoportszobák otthonos, meleg és átlátható berendezésével, játékos és örömteli hangulat kialakításával valósítja meg. Az óvoda nevelési programjára építve játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos fejlődést a gyermekek számára. Kiemelt pedagógiai célunk, hogy a gyerekek óvodai élete során fejlesszük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több sikerélményben részesítsük őket. Nagy hangsúlyt fektetünk azoknak a szociális és értelmi területeknek a tudatos és tervszerű fejlesztésére, melyek biztosítják a gyermekek sikeres iskolai felvételét és beilleszkedésüket. Ezért az utolsó óvodai évben, nagycsoportban a foglalkozások központi elemét az iskola-előkészítés (számolási képességek fejlesztése, írás és olvasás játékos előkészítése, fogalmak tanulása és az iskolai életre való felkészítés) képezi. ...

Bp.II. - Planet Kids

Bp.II. - Planet Kids

Our exclusive kindergarten has an enthusiastic, creative staff of Native English teachers qualified in the field of Early Childhood Education, with many years of experience. Our program begins at 8:30am and ends at 4:00pm. Special adjustments can be made for early arrivals and children staying later in the afternoon. EARLY STAY: 7.30-8:30am SUNSET SPECIAL: 4:00-5:00pm Planet Kids wants you to feel certain you are choosing a preschool that focuses on learning and appreciates the significance of fun. Planet Kids preschool provides an atmosphere where your child can make friends and share the fun of learning with other children! Few of our many aims include: Maintaining a safe environment where the emotional and physical well-being of each child is paramount Developing mutual respect and cooperation amoung children, participating parents, and teachers. To repect the cultural richness of our school and encourage parents and children to share their owm family traditions. Promote friendship, fantasy, and laughter and encourage creativity in their play.

Hirdetés
Bp.III. - Csodavilág óvoda

Bp.III. - Csodavilág óvoda

Miért érdemes minket választania? Mert ezt mind megtalálja nálunk, hogy gyermeke otthon érezze magát: * exkluzív,zöldövezeti környezet (erdő alatt) * szakképzett pedagógusok * rengeteg program * angol nyelv * egészséges étkezés (napi 4x) * sószoba * hatalmas kert (1800 nm) * jól felszerelt, korszerű csoportszobák * saját tornaterem * meghosszabbított nyitvatartás (7-17.30-ig) Külön programok: Úszás: A gyermekeket a Darnyi Tamás Úszóiskola tanítja úszni. Óvónőink kíséretében külön busz szállítja őket a Margitszigetre ... Síelés:A Fogarasi síiskolába járunk, ahol a gyerekek rövid időn belül megtanulhatják a síelés csínját-bínját különböző nehézségi fokozatú pályán, szakképzett oktatók vezetésével. Görkorcsolya:A Görzenál ad színteret a görkorcsolyának tavasszal és ősszel, amikor nem járunk síelni. ... Tenisz: Viktória Tenisz Klub SE ad helyet a teniszezésnek, ahol a gyerekek elsőként az ütővel, a pályával és a labdával ismerkednek, majd lassacskán megtanulják az alapokat is. Torna: Változatos, és sokoldalú mozgást fejlesztő eszközökkel felszerelt tornatermünkben a gyerekek játékos formában ismerkednek saját testükkel. ...

Bp.XI. - Carl Rogers személyközpontú óvoda

Bp.XI. - Carl Rogers személyközpontú óvoda

Munkánk során igyekszünk egyformán elősegíteni a hagyományos ismeretszerzést, valamint a társas kapcsolatok és az önismeret fejlődését, mintát, alternatívát teremtünk arra, hogy a humanisztikus értékeket és a világ sokszínűségét itt és most hogyan lehet megélni. Egészséges, szocializációra képes, derűs, harmonikus, kiegyensúlyozott gyermeki személyiséget formálunk. Olyan egyéni képességfejlesztést végzünk, amely mindig a gyermek aktuális fejlettségéhez igazodik. Célunk a harmonikusan fejlett, az érzelmileg gazdag, elfogadó, sokoldalú, érdeklődő kisgyermekeket nevelni, akik nyíltak, őszinték, és bátran érthetően, megfogalmazzák mondanivalójukat és konfliktusaik megoldását nem a felnőttekre bízzák, hanem megpróbálnak segíteni egymásnak. Bátorítjuk őket, hogy értékrendjüket úgy alakítsák ki, hogy azzal senkit ne bántsanak meg, fogadják el saját magukat és egymást. Segítjük őket, hogy a rájuk bízott vagy vállalt feladataikat elvégezzék.

Bp.XII. - Kinderklub

Bp.XII. - Kinderklub

Intézményünk a 12. kerületben a Svábhegyen egy egyhektáros területű ősfás parkban található. Gyermekeink egész napjukat csendes, jó levegőjű, természet közeli környezetben töltik. Óvodásaink két tágas, jól felszerelt udvaron, bölcsődéseink két védett, korszerű árnyékolóval felszerelt udvaron játszhatnak. Óvodánk célja, hogy szeretetteljes, biztonságot nyújtó környezetben egészséges, érzelmileg kiegyensúlyozott, kreatív és a különböző kultúrákra nyitott gyermekeket neveljünk. Szakképzett nevelőink segítségével óvodásaink megtapasztalhatják a harmonikus együttélést a környezetükkel, megtanulják az egészséget értékként kezelni, és játékosan megismerkedhetnek egy idegen nyelvvel. Óvodai csoportok: Óvodánkban 3 vegyes életkorú, maximum 16-18 fős csoport működik. A csoportokat két-két szakképzett óvónő irányítja, munkájukat dajkák segítik. Nyelvi fejlesztés: Óvodásaink napi rendszerességgel, korosztályuk számára megfelelően összeállított fejlesztő könyv és hanganyag segítségével ismerkedhetnek az angol vagy német nyelvvel. Arra törekszünk, hogy a nyelvi fejlesztés játékosan, a mindennapi életbe ágyazottan, a gyermekek fogékonyságát, nyitottságát kihasználva történjen. A 2009/2010-es

Bp.XIV. - Babaház magánóvoda

Bp.XIV. - Babaház magánóvoda

Babaház magánóvoda, iskolai szintű felkészítéssel, angol nyelv oktatással, rengeteg szabadtéri játékkal. Információ: -Iskolai felkészítés. -Emelt színtű angoloktatás. -Homokozó, csúszda, kosárlabda palánk, játszó házikó, mászóka, hinta, gumipálya.

Hirdetés
Bp.XIV. - Csip-Csup Csodák magánóvoda

Bp.XIV. - Csip-Csup Csodák magánóvoda

A csoportszobák barátságos, meleg hangulatúak, a gyermekeket meleg, szeretetteljes légkörben fogadjuk, az óvoda valamennyi dolgozója gyermekcentrikus, korrekt, szakmailag színvonalas, a gyermekek igényeit, szükségleteit mindenkor figyelemmel kísérő, emberséges. Demokratikus légkörben, szülői értekezleteken, fogadóórákon beszélhetjük meg az adódó problémákat. A szülők évente két alkalommal nyílt nap keretében figyelhetik meg gyermekük óvodai életét, ill. az óvónők munkáját. A családias, kislétszámú csoportokhoz két-két főiskolát végzett óvodapedagógus, és két pedagógiai asszisztens tartozik, ők heti váltásban látják el a gyermekeket. Fejlesztőpedagógusunk segítségével gyermekeink az egyéni képességeikhez mérten, sok dícsérettel, ösztönzéssel, sikerélménnyel és szeretettel megfelelően felkészülnek az iskolakezdésre. Választott helyi programunk a "tevékenységközpontú óvodai nevelési program", amely már a nevében is magában foglalja azt a lényeges dolgot, hogy a tanulás-tanítás ebben az óvodában a tapasztalatszerzés- és cselekedtetés szellemében, játékosan történik. Az óvónők egyénre szabott nevelési tervet készítenek. ...

Bp.XIV. - Kuckó Magánóvoda

Bp.XIV. - Kuckó Magánóvoda

Szeretettel várunk minden kisgyereket 2 éves kortól zuglói óvodánkba! Új épület, gyönyörű környezet, magas színvonal, vidám légkör. Kislétszámú csoportok, játékos angol tanítás, kézműves foglalkozások, drámajáték, tartásjavító torna, úszás/korcsolyázás, logopédus, gyermekorvos, szakszerű iskola előkészítés, rendszeres kirándulások. A Kuckó Magánóvodával kapcsolatban minden további információval készséggel állunk rendelkezésére.

Bp.XV - Picurka magánóvoda és magánbölcsöde

Bp.XV - Picurka magánóvoda és magánbölcsöde

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy kis létszámú ,családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Picurka Bölcsőde,Óvoda és Családi Napköziben,1 évestől-5 éves korig. KISLÉTSZÁMÚ CSOPORT!! Kislétszámból adódóan mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hívatásos óvodapedagógus és dajka foglalkozik egész nap a gyerekekkel!!!! Akár fél napra is igénybe vehető gyermekfelügyeletet is vállalunk. Egyénre szabott megoldásokra is lehetőség van. Családias légkörrel és szerető gondoskodással várjuk a gyerekeket. Allergiás gyermeket is fogadunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk!

BP.XVI. - Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

BP.XVI. - Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

Web-oldalunkon értesülhet egy gyermeknevelési módszerről, mely hazánkban még új, de világszerte már több tízezer szülő alkalmaz sikeresen. Alapítványunk működteti az első olyan óvodát Magyarországon, amely L. Ron Hubbard gyereknevelési és tanulási technológiája alapján foglalkozik a gyerekekkel. További információkat a Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda oldalon találhat.

Bp.XVIII.-  Kastélydombi Magánóvoda

Bp.XVIII.- Kastélydombi Magánóvoda

A Kastélydombi Magánóvoda Budapesten a XVIII. kerület családias környezetében helyezkedik el. Foglalkozásaink és programjaink célja, hogy a gyerekek játékos formában tanuljanak meg tanulni és elérjék az iskola érettséghez szükséges készségeket és képességeket. A foglalkozások a következő tematikát fedik le: - Környezet megismerése - Testnevelés - Ének-zene - Mese - Vers Játékos foglalkozások tudatosan fejlesztik a gyerekek érzékszerveit (problémamegoldó) figyelem megfigyelés érzékelés emlékezet. Angol fejlesztő foglalkozás: Minden nap tatunk intenzív angol órákat, amelyen a gyerekek játékos formában (versek, énekek, mondókák kifestők) sajátíthatják el az idegen nyelv alapjait. Iskola előkészítő foglalkozás: Az 5 éves gyerekek az óvodai programok keretében iskolai felkészítő foglalkozásokon vesznek részt, játékos módon sajátítják el az olvasás, írás, számolás, angol nyelv alapjait, és felkészülnek az eljövendő iskolás életre. Úszásoktatást szervezünk a közeli úszóiskolában Kulturális programok: Múzeum , bábszínház, állatkert látogatás Fakultatív programok: Néptánc, zeneoktatás, ének, hangszerek megismerése.

Bp.XXIII. - Ficánka Óvoda

Bp.XXIII. - Ficánka Óvoda

Minden gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen, tehát a gyermekeknek joguk van ahhoz, hogy megkapják a legmegfelelőbb gondoskodást, nevelést, hogy olyan nyitott és rugalmas rendszerben fejlődjenek, amely egyéni szükségleteikhez igazodik. Óvodánkban egy, vegyes életkorú (3 évestől -7 éves korig) csoport működik, ebből eredően igen családias a hangulat. Az óvoda 2000. szeptemberében nyílt meg Budapest XXIII. kerületében (Soroksáron) egy 100m2-es házban. A családias jelleg az óvoda épületéből is adódik, ugyanis egy kertes családi házat alakítottunk át az óvodások igényeinek megfelelően. Sok időt töltünk a szabadban. A kertben az Európai Uniós szabványoknak megfelelő mozgásfejlesztő eszközöket találnak a gyerekek. A fedett részt nedves időben is használhatjuk (körjátékok, mozgásos játékok, foci stb.). Két, felsőfokú végzettséggel rendelkező óvodapedagógussal, és egy dajkával dolgozunk. Munkánkat angol tanár és logopédus segíti. Óvodánk 2005-ben elnyerte az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének MINŐSÍTETT ÓVODA címét.

Gombóc Artúr magánbölcsőde,magánóvoda,családi napközi Budapest XIV. Zugló

Gombóc Artúr magánbölcsőde,magánóvoda,családi napközi Budapest XIV. Zugló

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Gombóc Artúr Bölcsőde,Óvoda és Napköziben,1 évestől-6 éves korig. Családiházas környezet. Mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hívatásos óvodapedagógus és dajka foglalkozik egész nap a gyerekekkel!!!! Hajduné Kovács Ildikó (06-20) 266-6475 Hívja Őt bizalommal! email: gombocartur@picurkacsana.hu www.bolcsiovicsana.hu

LIA Óvoda - Budapest, XII. kerület

LIA Óvoda - Budapest, XII. kerület

Próbálja ki most kockázatmentesen óvodánkat! Az első hónap - a napi háromszori étkezést is beleértve - teljesen ingyenes! A LIA Óvoda a 1121 Budapest, Rácz Aladár út 81. cím alatt található meg. Miért érdemes minket választania? Mert nyugodt, csendes környezetben lehet gyermeke, a XII. kerület zöldövezetében. Mert egészséges, jó minőségű ételeket szolgálunk fel. Mert kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk, pl. úszásoktatást, sportfoglalkozásokat, angol tanítást, logopédiai foglalkozást, védőnői szolgáltatást. Mert rendszeres kirándulásokat, táborokat szervezünk.

Tuti menü