Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánóvodák - Budapest képes leírás - Óvoda.tlap.hu
részletek »

Magánóvodák - Budapest - Óvoda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ovoda.tlap.hu » Magánóvodák - Budapest
Keresés
Találatok száma - 31 db
Angol óvodáról szülőknek

Angol óvodáról szülőknek

A legmeghatározóbb kor az első 6 év egy idegen nyelv elsajátításához.Ehhez ad segítséget az angol nyelvű óvoda, ahol nem csak a nyelv elsajátítására fordítanak gondot, hanem a gyermek személyiségére, testbeszédére, önállóságra nevelésre is oda figyelnek. Önbizalmát is fejlesztik a gyerekeknek, a magasan képzett pedagógusok.

Bajusz Banda Családi Napközi és Leckeklub

Bajusz Banda Családi Napközi és Leckeklub

A Bajusz Banda Családi Napközi egyik része olyan magán bölcsőde és magán óvoda is egyben, mely csana rendszerben látja el a gyerekeket 1-5 éves korig, másik része pedig egy tanulószoba, azaz leckeklub, ahová a 7-12 éves korig várjuk a nebulókat. Gyermekek napközbeni ellátása - a törvény szerint ezt csináljuk. Szerintünk pedig egy imádnivaló helyet, ahol jó lenni és lehet jókat enni, ahol a szeretet mindenkit utolér az odafigyelés pedig plafonig ér, ahol akkor is tanulunk mikor játszunk és akkor is játszunk amikor tanulunk, ahol puha meleg az álom és a friss levegőn télen-nyáron, hóban-hőben szaladgálunk.

Belvárosi Picurka magánbölcsöde,magánóvoda,családi napközi Budapest V. VI.

Belvárosi Picurka magánbölcsöde,magánóvoda,családi napközi Budapest V. VI.

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy kis létszámú ,családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Belvárosi Picurka Bölcsőde,Óvoda és Napköziben,1 évestől-6 éves korig. KISLÉTSZÁMÚ CSOPORT!! Kislétszámból adódóan mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hajduné Kovács Ildikó (06-20) 266-6475 Hívja Őt bizalommal! picurka@picurkacsana.hu Látogassa meg weblapunkat: www.pompomovi.hu Belvárosi Picurka hogy gyermekét jó helyen tudja!

BP.II. - Kikelet Angol-Magyar Magánóvoda

BP.II. - Kikelet Angol-Magyar Magánóvoda

Megnyitotta kapuit a Rózsadomb egy gyönyörű villaépületében a Kikelet Angol-Magyar Magánóvoda! Kis létszámú csoportok, angol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező óvónők, kompetencia alapú nevelés, egészséges étkezés, saját tornaterem, tágas-napfényes csoporttermek !!! Kis létszámú csoportokban, 2-6 éves korig várjuk gyermekét!!! Újonnan alakult angol-magyar nyelvű óvodánk és iskolai előkészítőnk a magyar és külföldi közösséget hivatott szolgálni. 2-6 éves kor között szeretettel várjuk a különböző nyelvi háttérrel rendelkező gyerekeket. A gyerekeket minden hónapban izgalmas kalandot és felfedezést ígérő kirándulásokra visszük, ahol érdekes helyeket, embereket és dolgokat ismerhetnek meg. Ezek a kirándulások kapcsolódhatnak az éppen aktuális tananyaghoz, de éppen kikapcsolódást is nyújthatnak. Elhivatott tanáraink segítenek a gyerekek nyelvi készségének és tudásának fejlesztésében, megismertetik őket a könyvekkel és egyéb nyomtatott anyagokkal. Az óvodában a gyerekek ismerkednek a betűkkel, hangokkal és számokkal. A Kikelet Óvodában olyan izgalmas programok várnak a gyerekekre, mint zene, körjátékok, képzőművészet, kézművesség, testmozgás és további érdekes tevékenységek. Kis létszámú (10-14 gyermek) csoportfoglalkozásaink biztosítják, hogy a gyermekek személyre szabott figyelemben és törődésben részesüljenek.

Bp.II. - Pinokkió Magánóvoda

Bp.II. - Pinokkió Magánóvoda

A Pinokkió Magánóvoda vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy a nyugodt, szeretetteljes, derűs és vidám környezetben felnövő gyerekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek. Az óvoda a fenti légkört a személyzet legteljesebb odafigyelésével, szeretetével és szaktudásával (szívvel és szakértelemmel), a csoportszobák otthonos, meleg és átlátható berendezésével, játékos és örömteli hangulat kialakításával valósítja meg. Az óvoda nevelési programjára építve játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos fejlődést a gyermekek számára. Kiemelt pedagógiai célunk, hogy a gyerekek óvodai élete során fejlesszük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több sikerélményben részesítsük őket. Nagy hangsúlyt fektetünk azoknak a szociális és értelmi területeknek a tudatos és tervszerű fejlesztésére, melyek biztosítják a gyermekek sikeres iskolai felvételét és beilleszkedésüket. Ezért az utolsó óvodai évben, nagycsoportban a foglalkozások központi elemét az iskola-előkészítés (számolási képességek fejlesztése, írás és olvasás játékos előkészítése, fogalmak tanulása és az iskolai életre való felkészítés) képezi. ...

Bp.II. - Planet Kids

Bp.II. - Planet Kids

Our exclusive kindergarten has an enthusiastic, creative staff of Native English teachers qualified in the field of Early Childhood Education, with many years of experience. Our program begins at 8:30am and ends at 4:00pm. Special adjustments can be made for early arrivals and children staying later in the afternoon. EARLY STAY: 7.30-8:30am SUNSET SPECIAL: 4:00-5:00pm Planet Kids wants you to feel certain you are choosing a preschool that focuses on learning and appreciates the significance of fun. Planet Kids preschool provides an atmosphere where your child can make friends and share the fun of learning with other children! Few of our many aims include: Maintaining a safe environment where the emotional and physical well-being of each child is paramount Developing mutual respect and cooperation amoung children, participating parents, and teachers. To repect the cultural richness of our school and encourage parents and children to share their owm family traditions. Promote friendship, fantasy, and laughter and encourage creativity in their play.

Bp.III. - Csodavilág óvoda

Bp.III. - Csodavilág óvoda

Miért érdemes minket választania? Mert ezt mind megtalálja nálunk, hogy gyermeke otthon érezze magát: * exkluzív,zöldövezeti környezet (erdő alatt) * szakképzett pedagógusok * rengeteg program * angol nyelv * egészséges étkezés (napi 4x) * sószoba * hatalmas kert (1800 nm) * jól felszerelt, korszerű csoportszobák * saját tornaterem * meghosszabbított nyitvatartás (7-17.30-ig) Külön programok: Úszás: A gyermekeket a Darnyi Tamás Úszóiskola tanítja úszni. Óvónőink kíséretében külön busz szállítja őket a Margitszigetre ... Síelés:A Fogarasi síiskolába járunk, ahol a gyerekek rövid időn belül megtanulhatják a síelés csínját-bínját különböző nehézségi fokozatú pályán, szakképzett oktatók vezetésével. Görkorcsolya:A Görzenál ad színteret a görkorcsolyának tavasszal és ősszel, amikor nem járunk síelni. ... Tenisz: Viktória Tenisz Klub SE ad helyet a teniszezésnek, ahol a gyerekek elsőként az ütővel, a pályával és a labdával ismerkednek, majd lassacskán megtanulják az alapokat is. Torna: Változatos, és sokoldalú mozgást fejlesztő eszközökkel felszerelt tornatermünkben a gyerekek játékos formában ismerkednek saját testükkel. ...

Bp.VI.-Városligeti Magánóvoda

Bp.VI.-Városligeti Magánóvoda

A Városligeti Magánóvoda Budapest szívében, és mégis zöld környezetben helyezkedik el, a diplomata negyed területén, a Városligettől 2 percre. Óvodánk vegyes korcsoportban végzi a gyermekek komplex fejlesztését (testi, lelki és szellemi fejlődés) - mert legnagyobb kincsünk a gyermek. A mai rohanó világban a szülőknek nagy gondot okoz az óvodák őszi, téli és nyári szünete. A Városligeti Magánóvoda egész évben nyitva tart! Az év minden hétköznapján - kivéve a munkaszüneti- és ünnepnapokat - várjuk a csemetéket sok szeretettel 8 és 16 óra között. Különös figyelmet fordítunk a gyermekek táplálkozására. Óvodánk kizárólag biotermékekből és friss zöldségből, gyümölcsből készíti az ételeket. Mivel hazánkban nagyon sok az ételallergiás gyermek, ezért a napi menüket úgy állítjuk össze, hogy laktóz- és lisztérzékeny gyermekek is fogyaszthatják. A Nevelési elvünk oldalon bemutatjuk, mi az, amit fontosnak és elengedhetetlennek tartunk egy óvodáskorú gyermek megfelelő testi és lelki fejlődéséhez. A természet szeretetére és megóvására a sok-sok kirándulással vezetjük rá a gyermekeket, akik a séták során gyűjtött természetes anyagokból tárgyakat készítenek az óvónő segítségével...

Bp.XI. - Carl Rogers személyközpontú óvoda

Bp.XI. - Carl Rogers személyközpontú óvoda

Munkánk során igyekszünk egyformán elősegíteni a hagyományos ismeretszerzést, valamint a társas kapcsolatok és az önismeret fejlődését, mintát, alternatívát teremtünk arra, hogy a humanisztikus értékeket és a világ sokszínűségét itt és most hogyan lehet megélni. Egészséges, szocializációra képes, derűs, harmonikus, kiegyensúlyozott gyermeki személyiséget formálunk. Olyan egyéni képességfejlesztést végzünk, amely mindig a gyermek aktuális fejlettségéhez igazodik. Célunk a harmonikusan fejlett, az érzelmileg gazdag, elfogadó, sokoldalú, érdeklődő kisgyermekeket nevelni, akik nyíltak, őszinték, és bátran érthetően, megfogalmazzák mondanivalójukat és konfliktusaik megoldását nem a felnőttekre bízzák, hanem megpróbálnak segíteni egymásnak. Bátorítjuk őket, hogy értékrendjüket úgy alakítsák ki, hogy azzal senkit ne bántsanak meg, fogadják el saját magukat és egymást. Segítjük őket, hogy a rájuk bízott vagy vállalt feladataikat elvégezzék.

Hirdetés
Bp.XI. - Kamaraerdei Kerekerdő óvoda

Bp.XI. - Kamaraerdei Kerekerdő óvoda

Az angol nyelvvel való ismerkedést kiemelt fontosságúnak tartja nevelőtestületünk. Bár a nevelés nyelve magyar, a mindennapos tevékenységeink (öltözködés, tisztálkodás, étkezés) során intenzív beszédre késztető környezetet teremtünk, ahol az anyanyelv elsajátításának természetes módjához hasonlóan, játékosan tanulunk angolul. Ezt egészíti ki hetente egyszer amerikai tanárnőnkkel való kiejtési gyakorlat. Az érdeklődő gyerekeknek zongoraórákat szervezünk. A nem magyar anyanyelvűek és azok, akiknek logopédiai foglalkozásra, fejlesztésre van szükségük, egyéni órákon zárkózhatnak fel társaikhoz. Hetente egyszer néptáncolhatnak és focizhatnak is a kicsik. Nyáron két feszített víztükrű medencénkben úszhatnak növendékeink. A testneveléshez ideális feltételeket biztosítanak parkunk sportpályái. A foglalkozások után és délutánonként a KRESZ-pályán biciklizhetnek, rollerezhetnek, görkorcsolyázhatnak a gyerekek vagy a jó erdei levegőn, a szép füves éten vagy a játszóterünkön töltjük az időt. Célunk, hogy a gyermekek érési folyamatához igazított iránymutatással, segítségnyújtással, lépésről lépésre támogassuk személyiségük sokoldalú fejlődését.

Bp.XII - Zölderdő óvoda

Bp.XII - Zölderdő óvoda

Óvodánk jól megközelíthető helyen reprezentatív kétszintes villaépületben működik. Az épületet körülölelő kert ősfáival madárvilágával a budai hegység növényvilágát bemutató tanösvényével szolgálja gyermekeink kellemes időtöltését. Családias, derűs légkör jellemzi óvodánkat. Nevelésfilozófiánk: * hagyományos értékek átadása * biztonságos légkör kialakítása * gyermeki személyiség tiszteletben tartása, elfogadása * a gyermek természetes kíváncsiságának kielégítése sokféle tevékenységen keresztül Óvodásaink napirendjében a játék, mozgás és egyéb tevékenységek (óvodai foglalkozások, logopédiai fejlesztések, terápiák, kirándulások stb.) egyensúlyban vannak, valamint igazodnak az egyéni és életkori sajátosságokhoz. Meggyőződésünk, hogy a családokkal együttműködve lehet igazán kiegyensúlyozott, boldog, érdeklődő, a világra nyitott gyermekeket nevelni.

Bp.XII. - Kinderklub

Bp.XII. - Kinderklub

Intézményünk a 12. kerületben a Svábhegyen egy egyhektáros területű ősfás parkban található. Gyermekeink egész napjukat csendes, jó levegőjű, természet közeli környezetben töltik. Óvodásaink két tágas, jól felszerelt udvaron, bölcsődéseink két védett, korszerű árnyékolóval felszerelt udvaron játszhatnak. Óvodánk célja, hogy szeretetteljes, biztonságot nyújtó környezetben egészséges, érzelmileg kiegyensúlyozott, kreatív és a különböző kultúrákra nyitott gyermekeket neveljünk. Szakképzett nevelőink segítségével óvodásaink megtapasztalhatják a harmonikus együttélést a környezetükkel, megtanulják az egészséget értékként kezelni, és játékosan megismerkedhetnek egy idegen nyelvvel. Óvodai csoportok: Óvodánkban 3 vegyes életkorú, maximum 16-18 fős csoport működik. A csoportokat két-két szakképzett óvónő irányítja, munkájukat dajkák segítik. Nyelvi fejlesztés: Óvodásaink napi rendszerességgel, korosztályuk számára megfelelően összeállított fejlesztő könyv és hanganyag segítségével ismerkedhetnek az angol vagy német nyelvvel. Arra törekszünk, hogy a nyelvi fejlesztés játékosan, a mindennapi életbe ágyazottan, a gyermekek fogékonyságát, nyitottságát kihasználva történjen. A 2009/2010-es

Bp.XIII - Palánta Alapítványi Óvoda

Bp.XIII - Palánta Alapítványi Óvoda

Ez az ige volt tíz évvel ezelőtt a névválasztásunk alapja. A gyerekek kis palánták, akiknek az Úr házába kell kerülniük, ott növekedniük. Mindent meg kell kapniuk ahhoz, hogy gyümölcsöt teremhessenek, és hirdethessék az Urat. Ezért jött létre ez az óvoda, ahová bárki jelentkezhet és beírathatja beszélni tudó, szobatiszta gyermekét, aki már 3 éves. Az óvodánk egy új épület, a Szabad Evangéliumi Gyülekezet imaházának első emeletét bérli. Három foglalkoztató szoba, öltöző, mosdó, konyhai rész, orvosi szoba - amelyet logopédiai fejlesztésre is használunk - és raktár szolgál ideális környezetként 3O gyermek nevelésére. Tágas udvarunkon játszóteret alakítottunk ki a mozgás, levegőzés biztosítására.

Bp.XIV. - Babaház magánóvoda

Bp.XIV. - Babaház magánóvoda

Babaház magánóvoda, iskolai szintű felkészítéssel, angol nyelv oktatással, rengeteg szabadtéri játékkal. Információ: -Iskolai felkészítés. -Emelt színtű angoloktatás. -Homokozó, csúszda, kosárlabda palánk, játszó házikó, mászóka, hinta, gumipálya.

Bp.XIV. - Csip-Csup Csodák magánóvoda

Bp.XIV. - Csip-Csup Csodák magánóvoda

A csoportszobák barátságos, meleg hangulatúak, a gyermekeket meleg, szeretetteljes légkörben fogadjuk, az óvoda valamennyi dolgozója gyermekcentrikus, korrekt, szakmailag színvonalas, a gyermekek igényeit, szükségleteit mindenkor figyelemmel kísérő, emberséges. Demokratikus légkörben, szülői értekezleteken, fogadóórákon beszélhetjük meg az adódó problémákat. A szülők évente két alkalommal nyílt nap keretében figyelhetik meg gyermekük óvodai életét, ill. az óvónők munkáját. A családias, kislétszámú csoportokhoz két-két főiskolát végzett óvodapedagógus, és két pedagógiai asszisztens tartozik, ők heti váltásban látják el a gyermekeket. Fejlesztőpedagógusunk segítségével gyermekeink az egyéni képességeikhez mérten, sok dícsérettel, ösztönzéssel, sikerélménnyel és szeretettel megfelelően felkészülnek az iskolakezdésre. Választott helyi programunk a "tevékenységközpontú óvodai nevelési program", amely már a nevében is magában foglalja azt a lényeges dolgot, hogy a tanulás-tanítás ebben az óvodában a tapasztalatszerzés- és cselekedtetés szellemében, játékosan történik. Az óvónők egyénre szabott nevelési tervet készítenek. ...

Bp.XIV. - Kuckó Magánóvoda

Bp.XIV. - Kuckó Magánóvoda

Szeretettel várunk minden kisgyereket 2 éves kortól zuglói óvodánkba! Új épület, gyönyörű környezet, magas színvonal, vidám légkör. Kislétszámú csoportok, játékos angol tanítás, kézműves foglalkozások, drámajáték, tartásjavító torna, úszás/korcsolyázás, logopédus, gyermekorvos, szakszerű iskola előkészítés, rendszeres kirándulások. A Kuckó Magánóvodával kapcsolatban minden további információval készséggel állunk rendelkezésére.

Bp.XV - Picurka magánóvoda és magánbölcsöde

Bp.XV - Picurka magánóvoda és magánbölcsöde

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy kis létszámú ,családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Picurka Bölcsőde,Óvoda és Családi Napköziben,1 évestől-5 éves korig. KISLÉTSZÁMÚ CSOPORT!! Kislétszámból adódóan mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hívatásos óvodapedagógus és dajka foglalkozik egész nap a gyerekekkel!!!! Akár fél napra is igénybe vehető gyermekfelügyeletet is vállalunk. Egyénre szabott megoldásokra is lehetőség van. Családias légkörrel és szerető gondoskodással várjuk a gyerekeket. Allergiás gyermeket is fogadunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk!

Tuti menü