Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánóvodák - Budapest képes leírás: Bp.XV. - XIX [2. oldal]
részletek »

Magánóvodák - Budapest: Bp.XV. - XIX [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ovoda.tlap.hu » Magánóvodák - Budapest
Keresés
Találatok száma - 31 db
Bp.XV. - Beller Magánbölcsöde és Óvoda

Bp.XV. - Beller Magánbölcsöde és Óvoda

Napközinkben bölcsődés és óvodás gyermekek ellátásáról gondoskodunk családias körülmények között, kis létszámban a XV. kerület központjában. Három óvónéni és dadusnéni foglalkozik a kicsikkel, és finom házikosztban lehet részük a gyerekeknek. Nagy pázsitos TÜV minőségbiztosított játszókerttel rendelkezünk, nyári pancsolóval, a MÁV által készített gyermekvonattal. Csúsztatott napirendünkben lehetőség van az óvodások tervszerű foglalkoztatására, angol nyelvi foglalkozásokra szaktanárral, míg a kicsinyek nyugodt körülmények között játszhatnak, mozoghatnak, énekelhetnek, vagy mozgásos játékokkal játszhatnak, hiszen minél kisebb egy gyermek, annál nagyobb a mozgásigénye. Ezt nagy térrel, és sok játéklehetőséggel elégítjük ki. Hosszú meséléssel teremtjük meg a hangulatot az alváshoz, a nagyok alvásideje lényegesen lerövidül, az otthon nem alvó gyerekek is vidáman szenderegnek. Törekszünk a higiéniás szokások korai kialakítására, korszerű étkeztetésre, ami nem zárja ki a házias, jó ízeket. Egészséges életmódra nevelésünkben segít gyermekorvosunk is, aki hetente látogatja gyerekeinket, felügyel a higiéniás rendre, életviteli tanácsokat ad. A szülőkkel közvetlen együttműködésre törekszünk.

Bp.XVI. - Gesztenye-Vár Magánbölcsőde-Ovi

Bp.XVI. - Gesztenye-Vár Magánbölcsőde-Ovi

6 hónapos kortól várjuk leendő kispajtásainkat, MINI BÖLCSI és OVIS jellegű csoportjainkba,... Egyedi igényeket is kielégítő szeretetgazdag légkört biztosítunk a hozzánk érkező gyermekeknek. Célunk a játékos tanulás, fejlesztés, kiegyensúlyozott, boldog hétköznapok kialakítása.

BP.XVI. - Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

BP.XVI. - Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda

Web-oldalunkon értesülhet egy gyermeknevelési módszerről, mely hazánkban még új, de világszerte már több tízezer szülő alkalmaz sikeresen. Alapítványunk működteti az első olyan óvodát Magyarországon, amely L. Ron Hubbard gyereknevelési és tanulási technológiája alapján foglalkozik a gyerekekkel. További információkat a Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda oldalon találhat.

Bp.XVIII. - Delfin Kreatív Képességfejlesztő Ovi

Bp.XVIII. - Delfin Kreatív Képességfejlesztő Ovi

Célunk egy olyan óvoda létrehozása volt, ahol családias légkörben, gondtalanul, természetes módon, szeretetteljes, nyugodt körülmények között, jó hangulatban, élményt adóan tudjuk élni és élvezni az életet, ahol sokat és elmélyülten lehet játszani, mesét, verset, zenét hallgatni, bábozni, beszélgetni, énekelni, táncolni, körjátékozni, fogócskázni, bújócskázni, homokvárakat, kuckókat építeni, rajzolni festeni, gyurmázni, kavicsokat és más kincseket gyűjteni, alkalmanként sütni-főzni, felfedezni és megtapasztalni a világot, kapcsolatokat teremteni, megismerni önmagunkat és másokat, ahol megtanulhatunk egymásra odafigyelni, egymáshoz alkalmazkodni, véleményt nyilvánítani és kialakulhatnak alapvető szokásrendszereink, szárnyra kelhet fantáziánk, kreativitásunk. Ahol az óvoda igazán óvoda maradhat és nem kell átvenni a felnőttek bonyolult, rohanó, kapkodó világának hangulatát. Amit lehet, spontán módon közvetítünk, rengeteg ötletadással, együttjátszással, tapasztalással, ha a helyzet megkívánja, kicsit kötöttebb formában, de mindenképp játékosan, élményt adóan. Szeresd, éld és élvezd az életed! Tapasztald meg a környező világot! Szeretettel, gondoskodással, türelemmel, ötletadóan, já

Bp.XVIII. - Karate Kölyök Magánóvoda

Bp.XVIII. - Karate Kölyök Magánóvoda

Hiszünk abban, - hogy az óvodáskorú gyermekekben lévő mozgásvágyat nem elfojtani, hanem kihasználni kell! Hiszünk abban, - hogy a mozgáskultúra javítása nemcsak a testi fejlődést segíti, hanem befolyást gyakorol a későbbi szellemi érettségre is! Hiszünk abban, - hogy a közösségben begyüjtött pozitív élmények meghatározzák a későbbi közösségi magatartást! Hiszünk abban, - hogy a családias légkör, figyelmes, bensőséges kapcsolat a gyermekekkel és a szülőkkel olyan biztos érzelmi alapot ad, amelyre lehet építeni! Hiszünk abban, - hogy a hagyományaink ismerete bölcsebbé tesz! Hiszünk a szemléltető, gyakorlatias, játsszva tanulás erejében! Ezért hoztuk létre a KARATE KÖLYÖK MAGÁNÓVODÁT!

Bp.XVIII.-  Kastélydombi Magánóvoda

Bp.XVIII.- Kastélydombi Magánóvoda

A Kastélydombi Magánóvoda Budapesten a XVIII. kerület családias környezetében helyezkedik el. Foglalkozásaink és programjaink célja, hogy a gyerekek játékos formában tanuljanak meg tanulni és elérjék az iskola érettséghez szükséges készségeket és képességeket. A foglalkozások a következő tematikát fedik le: - Környezet megismerése - Testnevelés - Ének-zene - Mese - Vers Játékos foglalkozások tudatosan fejlesztik a gyerekek érzékszerveit (problémamegoldó) figyelem megfigyelés érzékelés emlékezet. Angol fejlesztő foglalkozás: Minden nap tatunk intenzív angol órákat, amelyen a gyerekek játékos formában (versek, énekek, mondókák kifestők) sajátíthatják el az idegen nyelv alapjait. Iskola előkészítő foglalkozás: Az 5 éves gyerekek az óvodai programok keretében iskolai felkészítő foglalkozásokon vesznek részt, játékos módon sajátítják el az olvasás, írás, számolás, angol nyelv alapjait, és felkészülnek az eljövendő iskolás életre. Úszásoktatást szervezünk a közeli úszóiskolában Kulturális programok: Múzeum , bábszínház, állatkert látogatás Fakultatív programok: Néptánc, zeneoktatás, ének, hangszerek megismerése.

Bp.XXIII. - Ficánka Óvoda

Bp.XXIII. - Ficánka Óvoda

Minden gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen, tehát a gyermekeknek joguk van ahhoz, hogy megkapják a legmegfelelőbb gondoskodást, nevelést, hogy olyan nyitott és rugalmas rendszerben fejlődjenek, amely egyéni szükségleteikhez igazodik. Óvodánkban egy, vegyes életkorú (3 évestől -7 éves korig) csoport működik, ebből eredően igen családias a hangulat. Az óvoda 2000. szeptemberében nyílt meg Budapest XXIII. kerületében (Soroksáron) egy 100m2-es házban. A családias jelleg az óvoda épületéből is adódik, ugyanis egy kertes családi házat alakítottunk át az óvodások igényeinek megfelelően. Sok időt töltünk a szabadban. A kertben az Európai Uniós szabványoknak megfelelő mozgásfejlesztő eszközöket találnak a gyerekek. A fedett részt nedves időben is használhatjuk (körjátékok, mozgásos játékok, foci stb.). Két, felsőfokú végzettséggel rendelkező óvodapedagógussal, és egy dajkával dolgozunk. Munkánkat angol tanár és logopédus segíti. Óvodánk 2005-ben elnyerte az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének MINŐSÍTETT ÓVODA címét.

Csodakert Óvoda

Csodakert Óvoda

A Csodakert Óvodában erdőszéli kertes házban, jó levegőn, montessori szellemiségű óvodában várjuk az érdeklődő családokat. A gyermekek nálunk sok mozgással, játékkal, kirándulással és nyelvtanulással tölthetik el az óvodás éveiket. Változatos óvodán belüli és óvodán kívüli programokra van lehetőség. Gazdagrét, Farkas-völgy és Budaörs között elhelyezkedő óvodánk számos kerületből jól megközelíthető! Az óvoda épületében családi napközi is működik. A beiratkozás folyamatos! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

CsupaCsiga Családi napközi és Játszókuckó

CsupaCsiga Családi napközi és Játszókuckó

CsupaCsiga Családi napközi és Játszókuckó: sakkovi-sakksuli, néptánc ovisoknak, hétvégi angol ovi. SAKKOVI 4-7-8 éveseknek: A foglalkozások célja a sakkjáték megismertetése, a koncentráló képesség és memória fejlesztése természetesen játékos formában. SAKKSULI 8-12 éveseknek: A foglalkozások célja a sakkjáték megismertetése, a koncentráló képesség és memória fejlesztése természetesen játékos formában. Kézműveskedés és kerámiázás játékos formában a gyerekeknek. Lazíts ovi-suli: zene hallgatással, kicsikkel meseolvasással, nagyobbakkal beszélgetésekkel, bizonyos jóga technikák alkalmazásával igyekszünk a gyerekeket kicsit lelassítani, megnyugtatni a mai rohanó világban. Néptánc oktatás ovisoknak. Hétvégi angol ovi: Tágítsuk gyermekeink képességeit! Ne várjunk iskolás korig! Azt szeretnénk, ha a hozzánk járó gyerekek a maguk tempójában lassan, de biztosan haladnának, fejl?dnének. Ezért is választottunk olyan foglalkozásokat, melyek a lassúsággal, a békével, a nyugalommal hozhatók összefüggésbe. Hétvégi angol ovinkat azoknak a kis Csigáknak alakítottuk ki, akik nem szeretnének vagy nem tudnak nemzetközi oviba járni hétköznap,de szüleik mégis fontosnak tartják a nyelvek ismeretét.

Hirdetés
Gombóc Artúr magánbölcsőde,magánóvoda,családi napközi Budapest XIV. Zugló

Gombóc Artúr magánbölcsőde,magánóvoda,családi napközi Budapest XIV. Zugló

Ha szeretné gyermekét jó helyen tudni egy családias hangulatú ,kedves bölcsi-ovi-napköziben akkor szeretettel várjuk gyermekét a Gombóc Artúr Bölcsőde,Óvoda és Napköziben,1 évestől-6 éves korig. Családiházas környezet. Mindig jut idő az Ön gyermekére!!! Hívatásos óvodapedagógus és dajka foglalkozik egész nap a gyerekekkel!!!! Hajduné Kovács Ildikó (06-20) 266-6475 Hívja Őt bizalommal! email: gombocartur@picurkacsana.hu www.bolcsiovicsana.hu

LIA Óvoda - Budapest, XII. kerület

LIA Óvoda - Budapest, XII. kerület

Próbálja ki most kockázatmentesen óvodánkat! Az első hónap - a napi háromszori étkezést is beleértve - teljesen ingyenes! A LIA Óvoda a 1121 Budapest, Rácz Aladár út 81. cím alatt található meg. Miért érdemes minket választania? Mert nyugodt, csendes környezetben lehet gyermeke, a XII. kerület zöldövezetében. Mert egészséges, jó minőségű ételeket szolgálunk fel. Mert kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk, pl. úszásoktatást, sportfoglalkozásokat, angol tanítást, logopédiai foglalkozást, védőnői szolgáltatást. Mert rendszeres kirándulásokat, táborokat szervezünk.

Rózsa Magánóvoda

Rózsa Magánóvoda

A Rózsa Magánóvoda a XVIII.ker-ben található. A caládiház teljes egészében óvoda. Három vegyes csaoprtnak kialakított szobák, tornaterem, és saját játszóudvar tartozik hozzá. Korcsolya, úszás, játékos nyelvi felkészítés, és szakszerű iskolai előkészítés és felkészült szakemberekkel működő ovodánk sajátossága. Nem gyermek megőrző, hanem minőségi óvoda, amit szeretnénk ajánlani Önnek! Kérjük nézze meg honalapunkat, és győződjön meg személyesen arról, hogy gyermeke a legjobb helyen van nálunk.

Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház

Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház

A Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház Budapest 3. kerületében várja az 1- 6 év közötti gyermekeket. A családi napközi családias, vagyis kis létszámú, családi környezet. Napközinken a gyermekek életében a környezetvédelem kiemelt szerepet kap. Magán óvodánkban sószoba is található, melyben a gyermekek ?sómokoznak? , rajzolnak, játszanak és közben gyógyulnak az allergiából, az asztmából és különböző légúti megbetegedésekből. Szeretnénk a gyermekekben az érdeklődést felkelteni a környezetvédelem iránt így családi napközinkben környezetbarát szokások kialakítása a fő szempont. Szelektálva gyűjtjük a hulladékot és újra hasznosítjuk azt, hiszen a papírból, műanyag kupakokból, palackokból képeket, fejlesztő eszközöket, játékokat készíthetünk. Családi napközink elhelyezkedéséből, adottságaiból szinte magától értetődik, hogy a környezeti nevelés, a környezetvédelem kiemelt szerepet kap a gyermekek életében. Budapest III. kerületében az Aranyhegyen épült a családi házunk, ahol a családi napközi megtalálható. A zöldövezet itt valóban zöld, az erdő 100 méterre van tőlünk, az udvar 500 négyzetméteres, az utcától távol eső, tagolt így lehetőség van több fajta tevékenység végzésére.

XIX Bp - Sashegy Családi Óvoda

XIX Bp - Sashegy Családi Óvoda

Kedves Szülők! Szeretettel várjuk az óvodáskorú gyermekeket! Küldetésünk - Családi értékek, emberi erények hangsúlyos szerepe a nevelési programunkban. - Személyre szóló nevelés és képességfejlesztés. - Gyermeki motiváció és jellem formálása. - Szülőkkel összehangolt nevelés a családot kísérő tutor segítségével. - Szülői szemináriumok szervezése a Szülői kávézóban. Nevelési programunk - Gyermeki érdeklődésre épülő ismeretszerzés projekt-módszerrel. - A hónap erényének beépítése a hétköznapokba. - Mozgás és sport (foci, tartásjavító torna a tornateremben és szabad levegőn, vízhez szoktatás a közeli uszodában). - Zenei fejlesztés és ismerkedés az idegen nyelvvel. - Nevelést támogató szakemberek (sport- és zenetanárok, idegennyelvtanár, logopédus, pszichológus, fejlesztő pedagógus) aktív részvétele a mindennapjainkban.

Tuti menü